Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

gerardkoopman

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Gerard via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 28-10-2014 Einde ... (2)
  • 19-10-2014 12-13-14-15 ... (9)
  • 13-10-2014 9-10-11 oktober (7)
  • 09-10-2014 7-8 oktober (7)
  • 07-10-2014 Dipje (3)

Statistieken

Dit dagboek is 13480 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 980   Aantal reacties 20   Raalte, Nederland
a A

Voorbereiding

Hallo allen,
Komende 7-8 weken gaan we een wandeltocht doen van Lourdes naar Santiago de Compostella over een afstand van ongeveer 1100 km samen met mijn kameraad en wandelmaat Tom Tielbeke zie ook http://www.tomtielbeke.waarbenjij.nu
Die ik al 49 jaar ken vanaf de 2e klas lagere school.
Na enkele heftige dagen met de begrafenis van moeder gehad te hebben moeten we toch weer de draad oppakken en ons klaarmaken voor vertrek.
Deze laatste week voordat we vertrekken alles controleren en bij elkaar voegen voor vertrek as. maandag 01-09-14.
Na enkele keren te hebben geoefend met 11,5kg bepakking hopen wij hier klaar voor te zijn, het plan is om gemiddeld 25km per dag te gaan lopen wat neerkomt op 44 wandeldagen van ongeveer 5a6uur. Zie hier een koppeling naar de route die wij lopen vanaf Lourdes

Reageren
« Volgende bericht

Reacties (20)

25 augustus 2014 18:48 | Door: Marloes

Heel veel plezier!!

26 augustus 2014 21:45 | Door: Ria spikker

Dag broer veel succes met de laatste voorbereidingen .

Ja was een heftige week maar je kunt het ,leuk om jou te volgen via de site groeten uit Lettele Hans en Ria

26 augustus 2014 22:52 | Door: Betty

Hi Gerard, gecondoleerd met het verlies van je moeder. Jeetje, net voordat je weggaat. Wat geweldig dat je dit gaat doen! Wij komen net terug uit dit gebied. Vorige week waren we nog een dagje in Estella waar ik stage heb gelopen. Veel plezier! Ik ben benieuwd. Leuk dat we je kunnen volgen.

26 augustus 2014 23:16 | Door: agnes egbertzen

TOPPERTJE succes

27 augustus 2014 07:08 | Door: Anita Reimert-van den Enk

Tom en Gerard heel veel succes met jullie wandeltocht en ik ga jullie zeker volgen.

27 augustus 2014 07:55 | Door: Ilse

Hoi Gerard, heel veel plezier en geniet ervan!

27 augustus 2014 08:15 | Door: Cisca Tutert

Veel plezier samen, en steek een kaars op in Lourdes, voor Pa en Ma namens ons allen.
Succes!

27 augustus 2014 08:44 | Door: Wilma Daggenvoorde

Gerard heel veel succes met het lopen, mooi dat we je zo kunnen volgen! en Tom ook heel veel succes.
Groetjes van ons allen.

27 augustus 2014 15:05 | Door: Jolanda Niens

Dag Gerard, ik wens je, samen met je maat, een hele goede reis. Veel plezier maar ook bezinning. Succes!

27 augustus 2014 15:43 | Door: Sander

Wij wensen jullie heel veel succes en veel plezier.

Conelgro Deventer

30 augustus 2014 13:03 | Door: Anton en Anke Reilink

Hey Gerard, allereerst gecondoleerd met het verlies van je moeder.
heftige tijden voor je, wij wensen je heel veel succes met je wandeling en je maatje natuurlijk ook. Vinden het erg leuk om jullie te volgen, een hele goeie reis en veel plezier!
groetjes ook voor Cora,

Anton en Anke Reilink

30 augustus 2014 19:29 | Door: Els tenhagen

Het Gerard top dat je dit gaat doen! Een echte bikkel ben je hoor! Heeeeel veel succes we gaan je zeker volgen!

31 augustus 2014 11:17 | Door: Harrie Biesterbos

Gerard en Tom. Goede reis morgen naar Lourdes en daarna een bon Camino. Ik zie jullie dinsdag over een week in Saint Jean Pied de Port dan help ik jullie de Pyreneeën over. Houd ons een beetje op de hoogte.

31 augustus 2014 21:49 | Door: doortje en gerard veldkamp

Gerard en Tom, Heel veel wandelplezier en geniet van alles wat je op je pad tegenkomt. En voor het thuisfront alle goeds!
BON CAMINO !

1 september 2014 21:23 | Door: Gerard en Marianne

Hallo Gerard en Tom,

Nu zijn jullie dus in Lourdes en de tocht gaat beginnen.
Een Bon Camino ! Erg leuk om jullie te volgen.

4 september 2014 16:41 | Door: Herman Tibben

Heel veel succes en plezier met jullie tocht.
Neem de tijd en geniet er van.
Voor Gerard; geen problemen op de zaak, het lopt (wat toepasselijk) op rolletjes.

6 september 2014 19:33 | Door: Johan en Mia Huisman

Hoi Gerard ( en Tom ) en (Harrie) Wel een beetje laat , maar wij lopen (elke dag) met jullie mee.
Toi----------- Toi groet van ons

7 september 2014 13:33 | Door: Louis en Betsie

Hallo Gerard,
Wil jij vandaag een mooi serenada aan mijn broer(tje) geven voor zijn verjaardag, als wij het doen kan hij het niet horen, nog een hele mooie tocht samen gewenst!
Groetjes, Louis en Betsie.

8 september 2014 10:31 | Door: Lucie Anton en Sandra

Hoi Gerard en Tom,

Leuk om zo jullie wandeltocht en belevenissen te kunnen volgen. We wensen jullie veel plezier toe.
Groetjes, Lucie Anton en Sandra

26 september 2014 20:49 | Door: Gerda

Gerard en Tom, Heel veel loopplezier toegewenst en wij zijn benieuwd naar jullie belevenissen en ervaringen! Geniet van alles wat groeit en bloeit en wat je tegenkomt op jullie wandeltocht.
Een hartelijke groet,
Hein en Gerda Koenjer